Биткоинот е монетарна мрежа со основен слој, која е поретки од златото, со јасно - Hougang

Thursday, 11 August 2022

Item details

Urban area: Hougang, North-East Region
Offer type: Demand

Contacts

Contact name kdz30957

Item description

Биткоинот е монетарна мрежа со основен слој, која е поретки од златото, со јасно дефинирана и непроменлива конечна максимална понуда од 21 милион. Тој е многу делив, веднаш може да се провери со нула грешка и е издржлив за остатокот од времето. Распоредот на неговото издавање за следните приближно 118 години е познат со сигурност, по што никогаш повеќе нема да се издава. Биткоинот, исто така, има ниски или нула трошоци за носење и не може да се конфискува - дури и со насилство - кога се складира правилно.

Инвестирајте 300 долари заработете 500 долари
Инвестирајте 500 долари заработете 800 долари
Инвестирајте 1.000 долари заработете 2.800 долари
Инвестирајте 1.400 долари заработете 3.300 долари
Инвестирајте 1.500 долари заработете 4.800 долари
Инвестирајте 1650 долари заработете 5700 долари
Инвестирајте 1750 долари заработете 6000 долари
Инвестирајте 7.000 долари заработете 10.800 долари
Инвестирајте 11.000 долари заработете 19.900 долари

www.olivercoins.com
Mark as scam